Heidy uit gelderland

Heidi uit gelderland

Leuke dame van in de 30 die van erotiek houd, in al zijn facetten. 1m73, lange blonde lokken, bruine ogen, een slank figuur met een b cup. Ik zie mezelf als een opwindende milf en ik sta steeds open voor leuke heren om mee te daten, prive, een hotel/motel of privesauna in de regio. Onder bepaalde praktische voorwaarden en enkel goed uitziende mannen die serieus zijn en tussen 25j en 50j toch wel het liefst. Mannen die interesse hebben in een date gelieve mij wat leuke informatie te mailen zodat ik beter beeld heb om een eventuele keuze te maken. Zoek wel echt mannen die er een happening van willen maken en niet een vlugge seksdate en daarom ben ik best selectief om af te spreken.

Voor het schrijven van een whats-app verzoek klik op deze link.

Advertentie